Website laten maken

Wij zien een website als meer dan een online visitekaartje. Of in ieder geval, zo zou het moeten zijn. Een goede website is maatwerk, in onze ogen. Je bezoekers moeten zich er thuis voelen. Een website moet perfect werken, foutloos. 
Zonder uitzonderingen. 

De website moet comfortabel zijn en je potentiele klanten uitnodigen om nog even langer te blijven.

Wil jij een professionele website laten maken? Onze visueel ontwerper, neemt het bredere pakket voor zijn rekening. Hij stort zich op de kleur, de huisstijl, de uitstraling van een te bouwen website, eventueel het logo. Kortom: hij bijt zich vast in herkenbaarheid. En daarna natuurlijk het bouwen van de website.

Onze visueel ontwerper heeft passie voor vormgeving, uniek webdesign en techniek en samen met collega's, die bedreven zijn in SEO en teksten schrijven, zorgt hij ervoor dat je site goed scoort in de zoekmachines. We zorgen bij een website die door ons gebouwd is dat de website zoekmachine vriendelijk is.

Door een overtuigende vormgeving het gebruik van een product, dienst of merk bevorderen en verbeteren. Zowel op je computers als mobiele telefoons. Daar draait het om. Eer van het gedane werk.

Wat kost het om een website te laten maken?

Dat hangt natuurlijk af van je wensen. Wil je een geheel nieuwe professionele website laten maken? Kan de oude website met een facelift af? Wil je veel afbeeldingen? Wil je dat we gedegen online teksten schrijven? Wil je onbeperkt pagina’s kunnen toevoegen of verwacht je dat de website grotendeels zal blijven zoals hij is?

De meeste ZZP’ers kunnen prima af met een eenvoudigere website. Heb je al een domeinnaam of moet dat nog? Aan een website zitten een aantal vaste kosten, al is dat vaak wel te overzien. De grootste uitgaven zit hem in het ontwikkelen en het laten bouwen van de site. We praten hier graag verder over me je.
Contact

Start jouw project vandaag nog!

Neem gerust contact met ons op. We denken graag met je mee, helpen je verder en we stellen desgewenst een vrijblijvende offerte voor je op. Alles voor sterke marketing op maat.