Onze digitale diensten op een rijtje.

Wij helpen je met een slimme digitale strategie, zodat je méér haalt uit je website en online marketing. Een uitgedachte aanpak levert je veel meer resultaat op.

Het resultaat?  Online effect waar je blij van wordt.

Strategie

Strategie & advies

Een sterke strategie maakt het verschil tussen een succesvolle campagne of schieten met hagel. Een uitgedachte aanpak levert je veel meer resultaat op.

Branding

Grafisch ontwerp

Wij gaan voor herkenbaarheid. Onze visueel ontwerpers hebben een grote passie voor vormgeving, kleur, vorm, uniek webdesign en benodigde techniek om dat mogelijk te maken.

Copywriting

Marketing valt of staat bij goed geschreven teksten. Dat geldt voor al je uitingen. En natuurlijk is een SEO tekst onmisbaar om goed vindbaar te zijn in zoekmachines.

Website laten maken

Wij zien een website als meer dan een online visitekaartje. Een goede website is maatwerk, werkt fijn en foutloos en je bezoekers moeten zich er thuis voelen.

Videoproductie

Een film op je website of via social media zet je product kracht bij. Video werkt om mensen tot iets te bewegen of ze aan je te binden. Goed beeld beklijft.

Digitale marketing

Online adverteren

Een campagne kan zo breed en uitgebreid als je zelf wil. Zet jij puur in op online? Met of zonder video's? We zijn gespecialiseerd in unieke on- en offline marketing.

Social media beheer

Je social media uitingen hoef je niet zelf te beheren. Wij zorgen voor sterke content, zodat jij tijd hebt om te besteden aan je bedrijf. Met je social media zit het wel goed.

Social media marketing

Marketing op alle sociale kanalen en uitingen. Samen met jou vinden we jouw doelgroep en gaan we gericht te werk om jouw product aan de man te brengen.

SEO

Hoe hoger je staat in zoekmachines, hoe beter vindbaar je webshop of je website is. Met goede SEO en bijpassende SEO teksten krik je je positie in zoekmachines op.

SEA

Je kunt adverteren bij zoekmachines. Dit heet Search Engine Advertising (SEA). Jouw advertentie wordt bij de organische zoekresultaten weergegeven.

Server-side tagging 

Dankzij server-side tagging wordt het meten van bezoekersgegevens uitgevoerd via de server van de website zelf, waardoor de website eigenaar de controle behoudt over welke platforms de verzamelde data ontvangen.
Contact

Start jouw project vandaag nog!

Neem gerust contact met ons op. We denken graag met je mee, helpen je verder en we stellen desgewenst een vrijblijvende offerte voor je op. Alles voor sterke marketing op maat.