Videoproductie

Op zoek naar een professioneel videoproductiebedrijf? De Digitale Alliantie onderscheidt zich van andere marketingbureaus met de hoge kwaliteit en creatieve video’s die we maken.

Met video kunnen we alle kanten op. Ben je op zoek naar professionele videoproductie? Dan zit je goed bij ons.

We verzorgen verschillende videoproducties: we maken animatie video’s, online video’s, video testimonials, promotiefilms, instructiefilms, bedrijfsfilms, en we storten ons op art direction. We kunnen zo goed als alle type video’s maken. Met plezier. Een overtuigende en krachtige video laat in korte tijd zien waar jouw merk of bedrijf om draait.

Waarom een video laten maken?

Door een video te laten maken wordt jouw verhaal zo sterk mogelijk in beeld gebracht. In een paar seconden. Ideaal in deze tijd waarin mensen over het algemeen niet meer over een lange spanningsboog bezitten. Een film op je website of via Social Media zet je product kracht bij. Het werkt om mensen tot iets te bewegen of om ze aan je te binden.

We beginnen bij het begin.

Bij de essentie.

Welke waarden heb je en wat wil je uitdragen? Wat wil je bereiken en wat zijn je doelstellingen? Verder is het belangrijk te weten wáár je zichtbaar wil zijn. En in welke vorm. Als we antwoorden hebben op bovenstaande vragen en nog een paar meer, dan gaan we voor je aan de slag. We beginnen met een eerste concept.

We doen bij de Digitale Alliantie onze eigen productie, camerawerk en montage. We hebben alles in huis en maken videoproducties van begin tot eind. Dat maakt ons flexibel en dat houdt de lijnen kort. Ons productieproces is natuurlijk afhankelijk van jouw wensen, budget en je doelstelling. We maken aan de hand van een gesprek een plan, vervolgens volgt het script, waarop alle shots van tevoren zijn uitgedacht. De opnames volgen nadat jij akkoord hebt gegeven op het script.

Een unieke identiteit

Wij creëren beeld dat past bij jouw merkidentiteit. Bij ons is een video meer dan zomaar een verzameling beelden. Met een goede video laat je zien wie je bent.

Ons doel is dat jouw merk voortaan één geheel is. Een visitekaartje. Dat je naar buiten treedt met één duidelijke identiteit. Die herkenbaar is en waar mensen blij van worden.

Een identiteit neerzetten vraagt om meer dan slechts een video of campagne. Uiteindelijk draait het om het publiek dat het ontvangt. Jouw doelgroep. Waar identificeren zij zich mee en hoe wil je dat je bedrijf gezien wordt? Met sterke visuele kenmerken die voor een breed publiek herkenbaar zijn, maar toch authentiek, onderscheid jij je van andere merken in je branche.

Videoproductie uitbesteden?

Wil je ook een videoproductie laten maken? Een bedrijfsfilm waarmee je jezelf op de kaart zet? Goed idee! We sommen hieronder een paar voor van de voordelen van videoproductie voor je op:
Van een kwalitatieve video weet je zeker dat deze je boodschap overbrengt
Je onderscheidt je met professioneel beeldmateriaal waarmee je je kijkers boeit en vasthoudt. Met goed beeld vertel je meer in een paar seconden dan je met goede tekst ooit zou kunnen doen.
Je kunt laten zien waar je voor staat. Een boodschap in een video blijft langer hangen bij kijkers.
Contact

Start jouw project vandaag nog!

Neem gerust contact met ons op. We denken graag met je mee, helpen je verder en we stellen desgewenst een vrijblijvende offerte voor je op. Alles voor sterke marketing op maat.