Grafisch ontwerp

Een ontwerp is meer dan mooi. Het is vooral functioneel. En om dat te bereiken moet er eenduidigheid zijn in alle uitingen. Dus de kleuren moeten passen bij een merk en de doelgroep aanspreken.

Wij buigen ons graag over ontwerpen die raken. Design dat beklijft, zullen we maar zeggen.

We doen niets liever dan mooie dingen maken. Of het nu tekst, foto’s, video of een grafisch ontwerp is. En dat zie je terug in onze uitingen.

Wat wil je overbrengen? 

Hoe voelt je product of merk aan?

Hoe oogt het?

Hoe communiceert het met de doelgroep?

Het is van groot belang dat al je uitingen eenduidig zijn. De Digitale Alliantie ontwerpt een huisstijl voor je, en levert je een helder en overzichtelijk draaiboek waar je alles kunt terugvinden. Zie het als je creatieve houvast.

In dit handboek vind je de bouwstenen terug van jouw identiteit. De kleuren, vormen en typografie die bij jou en je doelgroep passen. Het is de stem voor al je uitingen, of het nu gaat om social media posts, posters, video, een nieuw product. Het is jouw unieke stemgeluid. Consistent en daarmee voor iedereen herkenbaar.

Grafische vormgeving en online zichtbaarheid

Wat de Digitale Alliantie uniek maakt is de nauwe samenwerkingen tussen de verschillende professionals binnen onze eigen muren. Onze vormgever kijkt mee met de tekstschrijver. 

Past de gebruikte tone of voice bij je merk? Wat voor fotografie past bij de vormgeving? Hoe gaan we dat posten en op welke manier gaat dat het meeste opleveren? Heb je baat bij advertenties op zoekmachines of juist niet?

Wij zorgen ervoor dat alle elementen samenkomen, wat alle uitingen versterkt. Dat is, als je het ons vraagt, de kracht van samenwerken. Ons doel is dat je met je uitingen je doelgroep raakt. Dat ze het over je merk hebben.
Contact

Start jouw project vandaag nog!

Neem gerust contact met ons op. We denken graag met je mee, helpen je verder en we stellen desgewenst een vrijblijvende offerte voor je op. Alles voor sterke marketing op maat.