Social Media Marketing

De kansen liggen voor het oprapen op de Sociale Media kanalen. Klinkt goed hè? Al is er een bepalende factor: De kansen liggen voor het oprapen als je weet wat je doet. Hoe bereik jij normaal gesproken je doelgroep? Door af en toe een bericht te plaatsen op Facebook of Instagram? Super goed. Een geweldig begin.

Betrokkenheid van je doelgroep is geweldig, al is het natuurlijk nog mooier om ook mensen te bereiken die je bedrijf op product nog niet kennen.

En natuurlijk om deze mensen ook zo ver te krijgen dat ze iets van je afnemen of bij je langskomen. Wij helpen graag. Een plan maken, een merk opbouwen en uitbouwen en van onze ideeën de vruchten van plukken. Dat is wat we graag doen bij de Digitale Alliantie. Een mooie website of webshop is tegenwoordig jammer genoeg niet meer het enige wat je nodig hebt. Dat is aan de ene kant jammer, aan de andere kant schept het ook weer kansen. Er zit meer in het vat! Juist in het gebruik van de sociale mediakanalen. Meer leads, meer merkbekendheid en meer verkopen. En meer klanten die vaker terugkomen. Als je het gevoel hebt dat je toe bent aan de volgende stap, dan is het waarschijnlijk tijd voor Social Media Marketing.

Wat houdt Social Media Marketing in?

Ieder zijn kwaliteiten en ieder zijn passie. Wij worden warm van een goed uitgedachte campagne en sterke berichten. Fijn, toch? Dat je tussendoor geen berichten meer hoeft te plaatsen of hoeft na te denken over hoe je dit op een aantrekkelijke manier gaat verwoorden. Wij zijn voor aandacht voor alles wat je doet. En hoe minder versnippert die aandacht is, hoe beter.

Bij de Digitale Alliantie vind je de enthousiaste experts die je graag ondersteunen bij je social media marketing. Wij kennen de kneepjes van het vak inmiddels. We weten waar we op moeten letten, we kennen de algoritmes van de verschillende sociale mediakanalen èn we weten hoe we jouw doelgroepen kunnen bereiken. Als onze social media specialist zich stort op het opzetten, monitoren en optimaliseren van jouw advertenties, zul je zien dat de resultaten niet lang op zich laten wachten.

Jouw werkende leven overzichtelijker en makkelijker

Betrokkenheid is alles. We zoeken naar interactie, naar unieke content en ludieke acties en we weten ook hoe de verschillende mediakanalen met elkaar samenwerken. Zodat we gelijktijdig kunnen inzetten op Facebook, Instagram, Twitter, Linkedin, Tiktok en Pinterest. Wij maken jouw werkende leven graag een stuk makkelijker en overzichtelijker. Zoals we eerder al zeiden: ieder zijn kwaliteiten en passie. Als je de Social Media Marketing aan ons overlaat, kun jij je storten op het runnen van je bedrijf. Goede Social Media Marketing kost natuurlijk geld, maar we weten inmiddels ook: het betaalt zich wel weer uit.

Sociale media is namelijk een super effectief instrument voor marketing waarmee jij je doelgroep snel, gericht en doelgericht bereikt. Op naar hogere bezoekerscijfers en omzet.

Social Media marketing uitbesteden?

Dit biedt kansen voor groei, voor online vindbaarheid en voor meer structuur in je eigen werk. We kunnen je bedrijf online sterk op de kaart zetten en daarmee ook je omzet omhoog krikken. Het is allemaal mogelijk met marketing op social media, mits goed opgezet. Daarom is het fijn om onze social expert Gerrit mee te laten kijken.

Het is natuurlijk zaak dat we elkaar goed leren kennen en dat de verwachtingen van beide kanten goed zijn uitgespreken. Wat heb je nodig? Waar wil je op inzetten met je bedrijf? Wat is je passie? Wat wil je absoluut niet? En van ons krijg je te weten wat de mogelijkheden zijn van social media, wat goed bij je past, hoe we je geld gaan besteden en wat je ervan terug kan verwachten. We leveren advies en houden de vinger aan de pols. Mocht het nodig zijn om bij te sturen dan doen we dat, uiteraard.

Voordat we ergens mee beginnen krijg je natuurlijk te zien wat we van plan zijn en bespreken we de strategie. We vertellen je op welke platformen we denken winst te kunnen behalen en hoe we dat gaan doen. Je hoeft niet op allerlei verschillende kanalen in te zetten. Eén kanaal is ook prima. We vertellen je er graag meer over met een kop koffie.

Waarom adverteren via social media?

Omdat de meeste bedrijven gebaat zijn bij betrokkenheid en interactie. En natuurlijk merkbekendheid. Omdat tegenwoordig zo’n beetje de hele wereld te vinden is op de sociale mediakanalen en we daar een flink aantal uren per dag besteden.

Adverteren op sociale media is een praktisch middel om gemakkelijk gevonden te worden. Niks beter dan dat mensen een positief gevoel krijgen bij jouw product. De sociale mediakanalen beheren is niet iets dat je er even bij doet, of in ieder geval, wij denken dat het beter is hulp te hebben. Grote bedrijven zetten hele teams in van specialisten om hun sociale media-accounts te beheren. Niet voor niets.

Je zult zien dat het effect van een uitgedachte social mediastrategie niet lang op zich laat wachten. Het heeft meteen gevolg op de betrokkenheid van je potentiele klanten. Mensen leren je verhaal en boodschap kennen. Hoe breder die aandacht, hoe beter.

Wat is een goede social mediastrategie?

Gebruikers van social media worden overspoeld met allerlei informatie. In sommige gevallen gesponsord, maar in de meeste niet. Hoe spring jij eruit in deze informatietsunami? Een paar punten zijn hierin erg belangrijk. Eén daarvan is goede content. Content die je juiste boodschap weergeeft. Een tweede is actief beheer van de verschillende kanalen en als derde is structuur erg belangrijk. De basis van goede social media marketing is een goede planning en een sterke contentstrategie.

Zo maak jij je doelen waar en de weg om daar te komen overzichtelijk.


Doen we graag voor je!

Wat zijn de voordelen van adverteren op social media?

Eindeloos. We kunnen hier wel een paar bomen over opzetten. We bespreken de boel graag met je in detail. Voor het geval je echt niet kan wachten: hieronder alvast een voorschot op een aantal voordelen.
Likes en shares hebben een gunstige invloed op je ranking in zoekmachines.
En dat is mooi meegenomen. Hoe zichtbaarder je bent, hoe beter.
Je doelgroep kunnen we bijzonder nauwkeurig targetten. En op verschillende manieren.
Met keywords, interesses, demografisch gezien, et cetera.
Het verhoogt het aantal bezoekers op je website en daarmee is er ook een goede kans dat je meer leads krijgt en meer verkoopt.
Het genereert meer betrokkenheid bij je doelgroep.
Alles is meetbaar en inzichtelijk. Wat niet werkt is ook zo weer van tafel.
En als het wel werkt dan zie je dat ook meteen terug in je cijfers.

Welke Social Media kanalen zijn er?

Keuze aan verschillende social media kanalen zijn er tegenwoordig te over. Ze zijn niet allemaal voor ieder bedrijf of product geschikt. Als jij weet welke doelgroep je graag wil bereiken, dan weten wij hoe deze kanalen het beste aansluiten bij jouw doelgroep en welke absoluut niet. We schieten niet met hagel. Als we een social media strategie opstellen, dan onderzoeken we ook welke boodschappen het beste werken en welke toon we het beste kunnen hanteren in de verschillende uitingen.

We weten de juiste paden te bewandelen op de volgende Social Media kanalen:
LinkedIn
Tiktok
Twitter
Facebook
Instagram
YouTube
Pinterest
Snapchat
Pakketten

Lorem ipsum dolor sit amet.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Basis
€ 350,-
maandelijks
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.
Maximaal 10 backlinks p/m
Do-follow
Index-garantie
Offerte aanvragen
Intensief
€ 700,-
maandelijks
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.
Maximaal 20 backlinks p/m
Do-follow
Index-garantie
Offerte aanvragen
Op maat
€ 1.000+
op aanvraag
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.
Een op maat gemaakt linkbuilding pakket voor competitieve branches.
Offerte aanvragen
Contact

Start jouw project vandaag nog!

Neem gerust contact met ons op. We denken graag met je mee, helpen je verder en we stellen desgewenst een vrijblijvende offerte voor je op. Alles voor sterke marketing op maat.