Snapchat adverteren

Snapchat is hét platform waar jongeren veel van hun tijd besteden. Als je doelgroep jongeren is, is Snapchat waar je wezen moet.

De beste kans om je naamsbekendheid te vergroten onder een jonge doelgroep is door middel van Snapchat-advertenties.

Als je doelgroep jongeren is, doe je er goed aan te adverteren op Snapchat. Snapchat is een van de meestgebruikte social media kanalen onder jongeren. In Nederland alleen al zijn er zo’n 2,4 miljoen Snapchat accounts, waarvan, van de gebruikers, 70 procent jonger is dan 35.

De doelgroep van Snapchat is mensen onder de 35 jaar, maar de grootste groep bestaat uit jongeren tussen de 13 en 25 jaar. De beste kans om je bekendheid te vergroten onder deze doelgroep is dus door middel van Snapchat-advertenties.

Op Snapchat kun je als adverteerder heel nauwkeurig je doelgroep bereiken. Je kunt selecteren op basis van leeftijd, geslacht, locatie, interesses en ga zo maar door. Zo weet je dat de kans groot is dat je boodschap bij de juiste mensen terecht komt. Ook targetten we doelgroepen die lijken op je bestaande doelgroep, om zo je product onder een breder publiek kenbaar te kunnen maken.

Contact

Start jouw project vandaag nog!

Neem gerust contact met ons op. We denken graag met je mee, helpen je verder en we stellen desgewenst een vrijblijvende offerte voor je op. Alles voor sterke marketing op maat.