Pinterest adverteren

Wie doet er tegenwoordig geen inspiratie op op Pinterest? Waar de consument zoekt naar goede ideeën wil je natuurlijk als adverteerder aanwezig zijn.

Op Pinterest kun je targetten op zoekwoord, interesses en op basis van de verzamelde data van de klant.

Pinterest is momenteel één van de snelst groeiende platforms. Dat kwam vooral door de coronacrisis. Het inspiratieplatform kreeg er bijzonder veel gebruikers bij, die zochten naar Doe-Het-Zelf-tips en andere creatieve mogelijkheden.

Ook in Nederland blijft het aantal gebruikers toenemen. Er zijn in Nederland meer dan 5 miljoen bezoekers die Pinterest elke maand actief gebruiken.

Adverteren op Pinterest kent veel mogelijkheden. Er zijn verschillende advertentietypes en targetingopties mogelijk, zoals targeting op zoekwoord, op interesses en ook op basis van de verzamelde data van de klant. Wat ook bijzonder handig is voor adverteerders: Pinterest heeft haar eigen netwerk van doelgroepen waar je gebruik van kunt maken.

We vertellen je graag meer over de mogelijkheden van Pinterest. Ook in combinatie met andere Social Media kanalen.
Contact

Start jouw project vandaag nog!

Neem gerust contact met ons op. We denken graag met je mee, helpen je verder en we stellen desgewenst een vrijblijvende offerte voor je op. Alles voor sterke marketing op maat.