Linkedin adverteren

Op LinkedIn kun je bijzonder gericht targetten. Super praktisch. Je kunt je verhaal daardoor perfect laten landen op de plek waar je het hebben wil. Met alle positieve gevolgen van dien.

Je bent uiteraard bekend met het grootste zakelijke social media platform: LinkedIn. Ben je ook bekend met de grote voordelen van het adverteren op LinkedIn?

Het mooie aan het platform is dat je precies kunt bereiken wie jij zoekt. Je kunt bijzonder gericht targetten, bijvoorbeeld op iemands functie binnen een bedrijf of een eerdere functie. Zie daar: een wereld aan mogelijkheden ontvouwt zich. Je kunt je verhaal perfect laten landen op de plek waar je het hebben wil.

Zo’n beetje de hele zakelijke wereld is te vinden op LinkedIn, en daarmee is het dé plek om te laten zien wat je doet met je bedrijf, maar ook om nieuwe collega’s te vinden. Of zakelijke partners. Je kunt bijzonder gericht op zoek naar nieuwe werknemers op LinkedIn. Door verschillende vacature eisen in te stellen, waardoor jouw vacature alleen gezien wordt door mensen die jij graag op gesprek zou willen uitnodigen. Scheelt weer een berg werk en selectierondes. Hoeveel jaar ervaring moet iemand hebben? Wat beheerst je nieuwe werknemer precies en welke opleiding volgde deze persoon? Zo maar een aantal zaken die je kunt instellen op LinkedIn en waar je bijzonder gemakkelijk de vruchten van plukt.

Contact

Start jouw project vandaag nog!

Neem gerust contact met ons op. We denken graag met je mee, helpen je verder en we stellen desgewenst een vrijblijvende offerte voor je op. Alles voor sterke marketing op maat.